Heerlijk zuiver drinkwater in je motorhome,
caravan of boot - Straight from the Tap!

Door blootstelling van de watertank aan warmte en het binnendringen van vuil en bacteriën kan het water bacteriologisch onbetrouwbaar worden.

Om deze ziekteverwekkers tegen te gaan bestaan er middeltjes: het water koken, UV-lampen, chemische desinfectie met chloor of jodium, citroenzuur, soda oplossingen tot gebitsreinigingstabletten, maar... Enkele van deze producten zijn niet echt koosjer en tasten zelfs de waterleiding en het aluminium aan.

En dan hebben we het nog niet gehad over het gesjouw van waterflessen en de verloren ruimte die deze flessen in beslag nemen.

Waarom al deze moeite doen indien er een compacte filter kan geplaatst worden die garandeert dat je van heerlijk gezuiverd water kan drinken, zonder bijsmaak of duffe geurtjes?

De MyFontinet Camper is uitgerust met een Duofilter die het water 2 keer filtert.

Eerst stroomt het water door de koolstofmantel. Deze verwijdert resten van opgeloste chemicaliën, bestrijdingsmiddelen, medicijnen en zware metalen die zich nog in het water kunnen bevinden.

Dan stroomt het water door de membraan microfilter. Door deze microfiltratie wordt het water gefilterd door hele kleine poriën van 0,15 µm (0,00015 mm). Alle bacteriën en resten van vaste afvalstoffen worden hiermee verwijderd. Overheerlijk en betrouwbaar drinkwater dus!

Het enige waar je rekening mee dient te houden is om het water – indien de filter enkele dagen niet gebruikt wordt - enkele minuten te laten stromen vooraleer het opnieuw te gebruiken. Indien de filter enkele weken niet gebruikt wordt, haal het filterpatroon uit het filterhuis, spoel het filterpatroon op 70 °C en berg het droog op.

Wie wenst er op reis darmproblemen of nog erger, ernstig ziek te worden in plaats van te genieten van een prachtig uitzicht? Niemand, toch?

Bekijk hier onze Myfontinet Camper reeks. Het verschil zit hem in de maat: 8mm, 10mm, 12mm of 15mm aansluiting.

Voor meer info, bel 0032 13 251 400.